Primarul

Mesaj de salut

Hîrbovăț, scepticii ar afirma că este un sat obișnuit din inima Moldovei, ca multe altele, insă  are trăsăturile sale dinstinctive si nemuritoare, oameni buni și mărinimoși.

Adresez , din partea mea personala ,și a întregii comunități ,bun venit tuturor celor ce vizitează această pagină web pentru a afla cît mai multe lucruri despre satul Hîrbovăț.

Scopul acestei pagini web este de a promova/prezenta  imaginea satului Hîrbovăț oricărei persoane ce accesează pagina dată. Și totodată, ne propunem ca să deschidem noi orizonturi benefice localității noastre dragi.

Aflîndu-mă în postura de primar la primul mandat ,cu mai puțină experiență în domeniu însă cu dorință arzătoare de a  întreprinde toate măsurile necesare pentru  a crea condiții de trai atît întru prosperarea traiului cetățenilor, cît și întru dezvoltarea întregii localități .

Stimați vizitatori, accesînd informațiile si imaginile despre satul Hîrbovăț ve-ți putea cunoaște localitatea mai aprofundat ,modul de viață al locuitorilor, valorile materiale și spirituale pe care le deținem etc.

Vin cu îndemnul personal de a depune efortul  comun pentru a asigura  un viitor prosper localității Hîrbovăț, care să fie mereu baștina cu care să ne mândrim.

 

Cu respect,

Primarul satului Hîrbovăț

Croitor Rodica