Caravana de Crăciun 2022

Stiri Image
06.01.2022

Caravana de Crăciun 2022

Dragii noștri hîrbovițeni!
Se spune că toți oamenii se aseamănă prin cuvinte, numai faptele îi deosebesc.
Noi am demonstrat în nerepetate rânduri că împreună suntem o forță.
Pentru a-l III-lea an consecutiv în satul Hîrbovăț s-a desfășurat campania de caritate „Caravana de Crăciun” – o campanie ce a avut viață de fiecare dată doar prin implicarea voastră, dragi băștinași aflați în satul Hîrbovăț cît și în alte colțuri ale lumii dar cu gândul acasă.
Pe parcursul lunii decembrie, a fost deschisă campania de colectare pentru organizarea tradiționalei „Caravana de Crăciun”. În total, datorită d-voastră dragi hîrbovițeni, A fost colectată suma de 35.979,38 MDL + 7740 MDL+ 230€, iar la toate magazinele alimentare din localitate au fost plasate boxe, unde s-au colectat produse alimentare și au fost pregătite 237 pungi cu cadouri dintre care 200 pentru persoanele vîrstnice, singuratice, invalizilor de gr.I unde starea sănătății este precară,
iar 37 de pungi pentru copilașii din familiile numeroase, familiile social-vulnerabile și pentru copiii invalizi.
Momentul selectării beneficiarilor a fost foarte dificil pentru că majoritatea merită să primească cîte un cadou..
Cu doamne ajută, la cei care nu am ajuns ieri, sperăm să ajungem în cadrul Caravanei de Paști.
Vă mulțumim dragi Hîrbovițeni, pentru contribuția d-voastră. 😇❤🍀
Sincere mulțumiri echipei Centrul de Cultură, Tineret și Sport s. Hîrbovăț pentru suportul acordat în realizarea acestei campanii de caritate, MULȚUMIM d-lui conducător al Întreprinderii municipale „SERVICE-COM Hîrbovăț „, Croitor Ivam și angajaților săi, MULȚUMIM membrilor Consiliul De Tineret Hîrbovăț , care ne-au fost alături și au rămas cu emoții profunde după realizarea acestei acțiuni. Ca și de fiecare dată, emoțiile sunt la înălțime.
Aveți grijă de părinții voștri, buneii voștri, sunați-i cît mai des, întrebați-i cum se simt. Ei au nevoie de asta
Moș Crăciun există
Moș Crăciun ești tu!🎅🏻👉🏻

Noutăți