Caravana de Crăciun Hîrbovăț,2020

Stiri Image
03.12.2020

Caravana de Crăciun Hîrbovăț,2020

De Crăciun, fii mai bun pentru familiile aflate în situații de risc din Hîrbovăț

 

Crăciunul este sărbătoarea faptelor bune. Datorită magiei sfintei sărbători reușim să devenim mai buni, mai altruiști, mai empatici. Dacă tot este cea mai minunată perioadă a anului, o modalitate de a ne conecta la această atmosferă este să fim aproape de familiile aflate în situații de risc din localitatea Hîrbovăț, raionul Anenii Noi.

 

APL Hîrbovăț în parteneriat cu grupul de voluntari , astăzi fiind organizați în Asociația băștinașilor „DIN INIMĂ PENTRU HÎRBOVĂȚ” , pe parcursul lunii decembrie 2019 am organizat o frumoasă și reușită campanie socială prin care am reușit să aducem magia sărbătorilor de iarnă în casele familiilor aflate în situații de risc, bătrâni,invalizi, copii.

 

Cunoaștem cu toții, că anul acesta a fost unul destul de greu pentru mulți dintre noi , din cauza situației pandemice, dar totuși, ne propunem ca această acțiune să o transformăm într-o tradiție ce ar aduce zîmbete și speranțe în casele celor mai triști, care mai cred în oameni buni.

Cu fapte bune, trecem mai ușor prin vremuri grele! Acest lucru am demonstrat-o NOI, locuitorii satului Hîrbovăț, prin implicarea în realizarea a mai multor proiecte ce schimbă aspectul localității.

 

Dragi Hîrbovițeni, haideți să fim Moșul,ce aduce lacrimi de bucurie celor care mai cred încă într-o poveste, în Moș Crăciun.

🧑‍🎄👼🎁🎈

 

Noutăți