De ziua lor, ziua Profesorilor

Stiri Image
08.10.2021

De ziua lor, ziua Profesorilor

Data de 5 octombrie a fost o mare sărbătoare pentru toți profesorii din întreaga lume. În această semnificativă zi, în incinta instituțiilor de învățământ din țara noastră, s-au organizat diverse manifestații: elevii au recitat poezii, interpretat cântece dedicate dascălilor, prezentat scenete sau dansuri, zâmbete și forfote se auzeau pe holurile instituțiilor – toate acestea pentru a crea o atmosferă de sărbătoare și a veni cu un mesaj de mulțumire în fața celor care, zi de zi muncesc cu dedicație pentru a instrui tinerele generații.

O atmosferă de sărbătoare, Primăria Hîrbovăț, a creat și profesorilor ce deja nu mai pășesc pragul școlii.
Profesorii ce se află la vîrsta de pensionare au fost vizitați, de membrii Consiliului de Tineret Hîrbovăț, și au primit în dar mesaje de felicitare . A fost plăcut să îi întâlnim pe dragii noștri profesori, fiecare implicați în treburile casnice.
Deasemenea APL Hîrbovăț a adus în dar florile toamnei cadrelor didactice a instituțiilor publice : Grădinița-creșă ,,Ghiocel”, Școala primară, Liceul Teoretic „Ion Creangă”, Centrul de Cultură, Tineret și Sport.

Stimați pedagogi, vă dorim sănătate, elevi dornici de învățătură și să purtați în continuare cu demnitate și cinste onorificul titlu de ,,semănător al cunoștințelor și luminii”.
🤗🎉💐

Noutăți