Închiderea drumului str. Păcii (L471) pentru lucrări de reparaţie

  • Principala
  • Știri
  • Închiderea drumului str. Păcii (L471) pentru lucrări de reparaţie
Stiri Image
06.07.2021

Închiderea drumului str. Păcii (L471) pentru lucrări de reparaţie

Primăria Hîrbovăț,  aduce la cunoștință că la data de 25 ianuarie, 2021, Consiliul Local Hîrbovăț a adoptat Decizia nr. 1/10 „Cu privire la aprobarea spre reparație a porțiunii de drum”, prin care s-a decis:

1. Selectarea sectorului de drum local, strada Păcii  (L471) din satul Hîrbovăț,  proprietate publică a satului Hîrbovăț,  raionul Anenii-Noi pentru a fi reparat.

2. Declararea ca avariat, a sectorului de drum local din satul Hîrbovăț,  str. PĂCII (L471), porțiunea după podul de lingă școala primară  – până la limita intravilanului.

 

În acest sens, APL Hîrbovăț urmează să demareze lucrări de reparație a sectorului de drum public menționat mai sus. Ca urmare considerăm necesar de a notifica public agenții economici ce își desfășoară activitatea pe teritoriul UAT Hîrbovăț,  despre faptul că peste 30 de zile calendaristice, din momentul recepționării prezentei notificări,  Administrația Publică Locală parțial va închide porțiunea de drum str. Păcii (L471), porțiunea după podul de lingă școala primară  – până la limita intravilanului.

De asemenea, vă comunicăm că circulaţia autocamioanelor ce depășesc greutatea de 20 tone, va fi strict interzisă.

 

 

 

Cu respect,

Primarul satului Hîrbovăț

Croitor Rodica

 

Noutăți