Noi oportunități pentru localitatea Hîrbovăț

Stiri Image
09.02.2023

Noi oportunități pentru localitatea Hîrbovăț

Primarul satului Hîrbovăț, Rodica MunteanCroitor alături de o delegație din Republica Moldova, Congresul Autorităților Locale din Moldova, au fost prezenți la cea de-a 𝟐𝟔-𝐚 𝐬𝐞𝐬𝐢𝐮𝐧𝐞 𝐨𝐫𝐝𝐢𝐧𝐚𝐫ă 𝐚 𝐀𝐝𝐮𝐧ă𝐫𝐢𝐢 𝐆𝐞𝐧𝐞𝐫𝐚𝐥𝐞 𝐚 𝐀𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚ț𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐂𝐨𝐦𝐮𝐧𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐢𝐧 𝐑𝐨𝐦â𝐧𝐢𝐚.

Asociația Comunelor din România

La acest deosebit eveniment au fost prezenți primari a Comunelor din România, precum și reprezentanți a autorităților locale din alte țări precum Republica Moldova, Lituania, Norvegia, Albania.

 

Atelierul de lucru ce a avut loc pe parcursul acestor zile, a avut drept scop consolidarea cunoștințelor – puterilor de a face din zonele rurale o prioritate europeană. Parteneriatul estic și provocările cu care se confruntă partea europeană, la fel, a fost un subiect foarte important ce a fost pus în discuție.

 

Totodată e de menționat faptul că, alături de colegii din Republica Moldova, a fost întreprinsă o vizită în cadrul Ambasadei Republicii Moldova în România .

În cadrul întâlnirii, au fost discutate teme destul de importante inclusiv dezvoltarea relațiilor pe diverse domenii, promovarea tradițiilor, obiceiurilor ,cântecului popular peste hotarele RM.

 

#Recunoștință pentru invitație și deosebita ocazie de a fi parte a Adunării Generale a Asociațiilor Comunelor din România, și desigur Congresului Autorităților Locale din Republica Moldova.

Mulțumim pentru găzduire, schimb de experiență si bune practici , și desigur pentru noi cunoștințe, și viitoare colaborări a Primăriei Hîrbovăț cu localități din România.📙✅️

 

#ACOR

#CALM

#NALAS

#PrimăriaVânători

 

 

Noutăți