„Renovarea cimitirului” din localitatea Hîrbovăț

Stiri Image
27.10.2020

„Renovarea cimitirului” din localitatea Hîrbovăț

Stimați săteni,

într-un final au fost finisate lucrările de pavare a drumului central ce traversează cimitirul din localitate.

Primăria Hîrbovăț aduce sincere mulțumiri tuturor d-voastră, persoanelor care au contribuit atît financiar cît și fizic la amenajarea acestui loc sfînt.

Lista mulțumirilor o începem cu familia Tatiana Vrabie și Vasea Ghereg care au fost moderatorii nr.1. Datorită acestora a putut fi creată campania de colectare online, prin intermediul căreia au fost colectate mijloace financiare în sumă de 8️⃣7️⃣8️⃣9️⃣3️⃣ mii lei. Deasemenea această minunata familie au contribuit prin donația de 5️⃣0️⃣0️⃣ 💶

Continuăm cu Părintele Petru Oltu,care prin intermediul bisericii din localitate a ​ colectat suma de 3️⃣4️⃣8️⃣0️⃣9️⃣ mii lei, bani la fel donați de către d-voastră.

Aducem sincere mulțumiri cetățenilor Hadjiu Igor și Covaliov Ivan , care au efectuat gratuit o parte din lucrările cu excavatorul.

Echipa de băieți care au efectuat lucrările propriu zise, în frunte cu Brînza Sergiu- mulțumim dragi băieți!🙌🏻 mulțumim și domnilor Postica Sergiu SP Cont și Valeriu Iliev pentru implicarea activă 🤝

Și nu în ultimul rând d-voastră, locuitorilor satului Hîrbovăț💯❤️. Datorită d-voastra aceasta lucrare a fost finisată. Am demonstrat încă o dată faptul că satul Hîrbovăț este plin de oameni gospodari, oameni darnici pe care îi doare sufletul pentru baștină.

Deasemenea dorim să specificam contribuția de 3️⃣0️⃣% a Primăriei Hîrbovăț din suma totală.

Au ramas lucrările de amenajare a părților cu pămînt și iarba, curățirea arborilor uscați , cosirea ierbii uscate etc.. și aici iarasi ne adresam către d-voastră,dragi locuitori ai satului Hîrbovăț, cu rugămintea de a organiza o zi de curățenie a cimitirului. Urmează ca în continuare să reabilitam bordurile din părți de la intrare, răstignirile care trebuie vopsite, reabilitarea portiței și căsuței de la intrare prin vopsirea și repararea acestora.

Cu toate criticile care au fost aruncate la adresa APL, mă bucur enorm de numărul mare de cetățeni care au contribuit și au ales să începem schimbările în Hîrbovăț cu locurile sfinte..

 

„Sufletul se face cunoscut prin faptele sale.” 🙌🏻☀️

 

Cu respect,

Primarul s.Hîrbovăț

Croitor Rodica

 

  1. #dininimăpentruHîrbovăț

Noutăți