Vizită de monitorizare post-implementare a Proiectului de eficienti...

  • Principala
  • Știri
  • Vizită de monitorizare post-implementare a Proiectului de eficientizare energetică a Grădiniței creșă Ghiocel din Hîrbovăț.
Stiri Image
18.08.2021

Vizită de monitorizare post-implementare a Proiectului de eficientizare energetică a Grădiniței creșă Ghiocel din Hîrbovăț.

 

Specialiștii Secției monitorizare și evaluare (SME) din cadrul ADR Centru doamna Natalia Veverița și Aliona Castraveț, au efectuat marți, 17 august 2021, o vizită de monitorizare post-implementare în satul Hîrbovăț, raionul Anenii Noi, unde Agenția a realizat proiectul „Creșterea eficienței energetice a grădiniței de copii și iluminării stradale din s. Hîrbovăț, r-nul Anenii Noi” implementat din sursele Fondului Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR) în perioada 2017-2018.

 

În cadrul ședinței, specialiștii împreună cu domnul viceprimar Petru Boicu, doamna contabil-șef Zatic Ana, și doamna director al grădiniței-creșe Ghiocel, au discutat despre obiectivele atinse în cadrul proiectului dar și cele realizate cu suportul financiar din alte programe. Au fost reiterate angajamentele de dezvoltare și eficientizare a activității instituțiilor publice din localitate din surse bugetare proprii și extrabuget.

 

În concluzie specialiștii Direcției monitorizare a Agenției de Dezvoltare Centru au menționat rezultatele obținute după finalizarea proiectului dar și deficiențele depistate la fel și soluțiile pentru diminuarea efectelor acestora.

Noutăți